Próbuję vavada zaloguj ale strona przekierowuje do pulpitu

Разговоры обо всем
Ответить
Moon

Próbuję vavada zaloguj ale strona przekierowuje do pulpitu

Сообщение Moon »

Mam taki dziwny problem, że gdy wpisuję login i hasło, zamiast wejść na konto, strona przekierowuje mnie z powrotem do strony głównej z pulpitem nawigacyjnym, ale nie jestem zalogowany. Próbowałem już kilka razy, czyściłem historię, nawet instalowałem inną przeglądarkę, ale efekt jest ciągle ten sam, co doprowadza mnie do szału. Czy któraś z was spotkała się z czymś takim i wie, co może być przyczyną tego błędnego koła? Podejrzewam, że to może być problem z sesją albo z jakimś złym przekierowaniem po stronie serwera, ale nie jestem pewien. Martwię się, że moje konto mogło zostać zablokowane albo że ktoś próbuje wejść na nie w tym samym czasie i system miesza sesje. Może warto spróbować zalogować się przez VPN albo przez link mobilny, żeby ominąć ten błąd? Podpowiedzcie coś.
Lepricon

Re: Próbuję vavada zaloguj ale strona przekierowuje do pulpitu

Сообщение Lepricon »

Rozumiem Twoją irytację, bo sam kiedyś trafiłem na podobne zachowanie i spędziłem nad tym dobre pół godziny, zanim znalazłem przyczynę. Najczęściej winne są tutaj zapisane w przeglądarce ciasteczka, które przechowują starą sesję i konfliktują się z nowym logowaniem, dlatego pierwszym krokiem jest ich całkowite usunięcie, nie tylko historii, ale właśnie plików cookie i danych stron. Jeśli to nie pomaga, to sprawdź, czy nie masz włączonego blokera reklam lub skryptów, który może zakłócać proces przekierowania, ponieważ niektórzy dostawcy używają zaawansowanych skryptów do autoryzacji. Kolejną opcją jest problem z adresem IP – jeśli używasz sieci publicznej lub VPN, serwer może uznać to za podejrzane i wrzucić Cię w pętlę przekierowań w celu dodatkowej weryfikacji. W takim przypadku warto spróbować zalogować się przez sieć komórkową, która ma inne zakresy IP. Ja ostatecznie rozwiązałem ten problem, logując się przez link bezpośredni do panelu gracza, z pominięciem strony głównej. Jeśli żadna z tych metod nie działa, to koniecznie skontaktuj się z obsługą, bo mogą mieć awarię po swojej stronie. Wypróbuj vavada zaloguj i zobacz, czy po zmianie przeglądarki na incognito sytuacja się poprawi. Daj znać, co Ci wyszło.
Ответить